Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » 3 belangrijke punten voor de Peel

3 belangrijke punten voor de Peel

Geplaatst op 20/02/2017

In een niet zo’n beste wedstrijd is het RKSV Odiliapeel/Braks Groep die uiteindelijk met de belangrijke 3 punten aan de haal gaat.

Na een slecht begin van de peel is het vooral FC de Rakt die kansen krijgt. Het is echter de doelman van de peel, Luuk Claassen, die zijn mannetje staat en Odiliapeel overeind houdt. In de 18e minuut wordt de peel voor het eerst een beetje gevaarlijk na een lange bal van Hans Adam op Stan maar deze kans strand snel na goed verdedigen van FC de Rakt. Verder gaat het spel redelijk op en neer, maar blijft het pover in de 1e helft.

In de 2e helft kan de peel meteen in het begin gevaarlijk worden via Hans Adam, ware het niet dat deze enigszins onterecht afgefloten wordt voor buitenspel. Het spel gaat ook hier weer op en neer en speelt zich vooral af op het middenveld. In de 66e minuut wordt Odiliapeel een vrije trap toegekend, Bart Raijmakers gaat achter de bal staan en neemt deze vrije trap, met enigszins geluk wordt de bal van richting veranderd en valt achter keeper Jordy Bergers in het doel 1-0 Odiliapeel. Vrijwel meteen na de aftrap van de 1-0 wordt het 2-0, na een defensief misverstand bij FC de Rakt is het Hans Adam die op de keeper kan afgaan en zo’n kans moet je de superspits van de peel niet geven en hij scoort de 2-0. Hierna zet FC de Rakt nog aan maar stuit meerdere keren op de goed keepende Luuk Claassen en hierdoor blijft het bij 2-0. Een hele belangrijke en goede overwinnen van de peel om aansluiting te blijven houden met de top en zicht te houden op het kampioensschap.