Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Afscheid Hans Adam met monsterscore op GVV’57

Afscheid Hans Adam met monsterscore op GVV’57

Geplaatst op 28/05/2018 | (1) Foto's

Op deze zondag die mooi en warm begon, traden de groen witten aan tegen de gasten uit Grave. Inmiddels is het weer omgeslagen en komt de regen met bakken uit de hemel en valt de BBQ van de seizoen afsluiting letterlijk in het water. De wedstrijd staat tevens in het teken van het afscheid van Hans Adam, die na meer dan 10 jaar het 1e elftal van doelpunten heeft voorzien, deze verruilt voor het team van zijn vrienden, het derde.

Uit werd er met moeite gewonnen van de mannen uit Grave, toentertijd werd het 2-4, maar thuis overheerst de peel wedstrijd vanaf minuut 1 en is het na een paar minuten al raak. Luuk van der Pol weet het net te vinden en zet de peel op 1-0. Vanaf de 13e minuut is het Nick Waals tijd met een loepzuivere hattrick weet hij binnen 12 minuten de stand op 4-0 te zetten. De ban is dan gebroken en Odiliapeel weet voor rust nog uit te lopen naar 7-0, eerst is het Hans Adam die scoort, vervolgens Bram Habraken en daarna nogmaals Hans Adam.

Na rust hoopte de mannen uit Grave niet meer naar buiten te hoeven, maar er moesten toch nog 45 minuten gevoetbald worden en RKSV Odiliapeel/Braks Groep gaat door waar het de 1e helft mee was geëindigd en dat was doelpunten maken. Al na 6 minuten is het weer raak, wederom Hans Adam die er 8-0 van maakt. Vervolgens loopt men uit naar 11-0 met onder meer nog doelpunten van Hans Adam, Luuk van der Pol en Nick Waals. 10 minuten voor tijd is het A-junior Brian van Dijk, die ook nog wat goals wil mee pikken en hij zorgt uiteindelijk voor de 12-0 en 13-0. Al met al een mooie afsluiting van de carrière van Hans Adam.

  • DeNWQMfW4AA2kbh