Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Algemene richtlijnen ivm corona op sportcomplex R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep

Algemene richtlijnen ivm corona op sportcomplex R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep

Geplaatst op 04/05/2020

Om de voetbaltrainingen voor de jeugdelftallen t/m JO12 op een veilige manier aan te bieden is het van belang dat iedereen zich bewust is van en houdt aan de volgende algemene richtlijnen op sportcomplex R.KS.V. Odiliapeel / Braks Groep :

 1. Gebruik je gezonde verstand
 2. Voetbal wordt alleen op veld 3 (achter de masten) en op veld 4 aangeboden
 3. De gebouwen zijn gesloten en worden slechts bij noodgevallen geopend. Uitzondering is de materiaalruimte (daar mag slechts 1 persoon tegelijkertijd binnen zijn).
 4. Ouders mogen het sportpark niet op om hun kind(eren) naar de training te brengen. Wanneer het kind dit niet zelfstandig kan, staat er een vrijwilliger bij de poort die hierin kan begeleiden
 5. Ouders mogen niet blijven hangen en socializen. Na afloop van de training wachten ouders hun kinderen op bij de parkeerplaats, waar uiteraard ook de minimale afstand van 1,5 meter in acht wordt gehouden.
 6. Na de training verzoeken we iedereen om direct naar huis te gaan. Blijf niet hangen op de parkeerplaats en was bij thuiskomst direct je handen.

 

Regels voor sporters en trainers

Voor de voetballende jeugd t/m JO12 gelden de volgende regels:

 1. Als je ziekteverschijnselen hebt of iemand uit je gezin is COVID-19 positief, mag je niet komen
 2. Ga voor het sporten thuis naar de wc, de accommodatie is niet open
 3. Was voordat je naar de training gaat, thuis eerst goed je handen
 4. Kom op tijd, maar maximaal 10 minuten voor aanvang van je training
 5. Water drinken is slechts mogelijk uit een eigen bidon (deze dient gelabeld te zijn met je naam)
 6. De overheid benadrukt dat sport voor iedereen aangeboden dient te worden. Iedereen is dus welkom, maar omdat voetbal (en ook voetbaltraining) in teamverband plaatsvindt, zullen zij zich eerst via jc@rksvodiliapeel.nl of secretaris@rksvodiliapeel.nl dienen te melden.
 7. Als trainers overtredingen van de regels constateren of zich ongemakkelijk voelen, nemen zij contact op met het jeugdbestuur en zullen zij de training stil leggen.