Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Benoeming leden van verdienste en erelid

Benoeming leden van verdienste en erelid

Geplaatst op 25/11/2019

Afgelopen donderdag zijn Aswin Nooijen, Joost Bens en Wim Althuizen tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot lid van verdienste van R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep. De titel van Frenk van de Laar is omgezet van lid van verdienste naar erelid van R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep. Onder luid applaus van de leden van de vereniging werd deze benoeming uitgereikt door bestuurslid Jurgen Schepens.

Lid van verdienste Aswin Nooijen
Voor deze persoon geldt dat hij een clubman is in hart en nieren is. Doorgegroeid van de jeugd teams tot vaste waarde van Odiliapeel 1 als aanvoerder. Naast het zelf spelen nam hij ook op jonge leeftijd de jeugd onder zijn hoede. Hierna stelden hij zijn ambities bij en werd hij trainer/leider bij het 2e en assistent trainer van 1e. In een mindere periode van 1e elftal werd er vroegtijdig afscheid genomen van het 1e en was hij een half jaar interim hoofdtrainer. Sinds een paar jaar heeft hij zijn schoenen weer afgestoft en is hij regelmatig te zien in de hoofdmacht van de veteranen. Wel is het zo dat hij alles geeft in de 1ste helft zodat hij de 2de helft wil gebruiken als voorbereiding op de 3e helft. Tijdens de diversen verbouwing hebben we ook altijd op hem kunnen rekenen.

Lid van verdienste Joost Bens
Op zeer jonge leeftijd lid geworden van onze vereniging. Dit ondanks het feit dat 'ie uit een volleybal familie komt. Nog maar nauwelijks volwassen begon hij zijn carrière als jeugd leider/trainer. Dit doet hij tot op de dag van vandaag (inmiddels21 jaar) en wij denken met veel plezier, maar zeker met veel overgave. Nog steeds actief lid bij Ut Vierd. Naast de voetbal activiteiten verzorgt hij sinds eenpaar jaar de standen borden hier in de kantine en sinds jaar en dag zorgt voor de entertainment van de vrijwilligersavond. Ook niet te beroerd om zijn mening te geven over het reilen en zeilen binnen de club. Kortom een manusje van alles.

Lid van verdienste Wim Althuizen
Bij de oudere jeugd ingestroomd bij RKSV Odiliapeel. In 2004 toegetreden tot het bestuur als secretaris. Als secretaris heeft hij veel en zeker goede werkzaamheden verricht. Met name op het gebeid van kostenbesparing werden de nodige maatregelen getroffen. De juiste man op de juiste plaats op de club, vaak met een dubbele pet, maar altijd integer. De functie van secretaris heeft 'ie 13 jaar vervuld. In deze tijd zijn er de nodige verbouwing geweest zoals o.a. de kleedlokalen, de veranda en de nieuwe toiletgroep die door deze persoon gecoördineerd werden. Hij was onze eigen opzichter.

Erelid Frenk van de Laar
Een man die ook sinds zijn jonge jaren voetbalde maar door een paar vervelende blessures al vroegtijdig zijn voetbalcarrière moest beëindigen. Dit weerhield hem niet om zijn steentje te blijven bijdragen bij het vlaggenschip. Hij pakte de vlag op en werd assistent scheidsrechter en leider. Mocht u nog niet weten wie we hier bedoelen, hij is ook sinds jaar en dag voorzitter van de club van 50. Al 23 jaar! Hiernaast voorziet hij de club regelmatig van kleur en was actief bij de diverse verbouwingen. Het bestuur wil daarom bij deze persoon zijn titel als lid van verdienste omzetten in erelid van RKSV Odiliapeel Braks/Groep.