Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Dubbel jubileumjaar

Dubbel jubileumjaar

Geplaatst op 20/05/2022

R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep is in de gelukkige omstandigheid dat het in de persoon van de heer Fons Braks beschikt over een hoofdsponsor die de club al 40 jaar trouw is. Tegelijkertijd is dit voor de jubileumcommissie een mooie aangelegenheid om nu het 75 jarig jubileum van R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep te vieren.

De club is van mening dat 40 jaar hoofdsponsorschap niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Daarom zal het seizoen 2022-2023 afgetrapt worden met een speciale jubileumwedstrijd. In overleg met Peka Kroef B.V. zullen UDI’19/CSU en v.v. Gemert dit jaar op 6 augustus strijden om de Braks Groep Trofee. Tevens zal dit de start worden van het jubileumjaar dat vanwege de coronamaatregelen in het voorjaar van 2020 helaas geen doorgang kon vinden. Beide jubilea zullen het komende seizoen op gepaste wijze door elkaar en met elkaar gevierd gaan worden.

In de komende periode zal de jubileumcommissie zich bezig gaan houden om aan het totale programma invulling te gaan geven. Zodra dit bekend is zal hierover meer informatie volgen.

 Met vriendelijke groet,

 Jubileumcommissie RKSV Odiliapeel / Braks Groep