Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Een sfeervolle Bierstube

Een sfeervolle Bierstube

Geplaatst op 03/11/2015 | (4) Foto's

Een sfeervolle Bierstube, dat is wat er afgelopen 24 oktober van de kantine was gemaakt. Deze avond, die in het teken stond van de Duitse gezelligheid, kon op de agenda niet ontbreken. Verschillende mannen en vrouwen die zich uitgedost hadden in lederhose en dirndle hadden de weg naar sportpark de Smelen gevonden.

En zoals bij een echt bierfest, waren de lang gerekte biertafels en grote pullen bier volop aanwezig. Wanneer je de kantine betrad was het niet meer weg te denken. Zo ook de Duitse muziek, van schlager tot meezing medley het kwam allemaal aan bod. En zo tikte de tijd dan ook razendsnel weg.
Ook is een bierfest op zijn rksv odiliapeels, niet compleet wanneer er geen spijker slaan aan bod is geweest, en dus gingen er deze avond dan ook diverse spijkers het hout in. Niemand verplicht tot deelname, maar altijd een terugkomend succes op deze avond!

En om de Duitse sfeer overal terug te laten komen, waren zelfs de hapjes aangepast en zo liet menig persoon zich een overheerlijk broodje bockworst prima smaken. Zo ook de winnaar van de opgezette publieksquiz. Deze die werd gewonnen door Harm de bruin, bleek voor de meeste deelnemers net iets te moeilijk. Enige kennis van Duitsland was hier voor erg belangrijk. Maar met de laatste vraag was Harm de enige die zijn vlaggetje nog volop in de lucht kon steken.

Een prima afsluiter van deze gezellige avond!

21 november a.s. word er een fifa toernooi georganiseerd.