Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Eerste pakt goeie punten bij GVV '57

Eerste pakt goeie punten bij GVV '57

Geplaatst op 19/02/2018

Op deze zonnige maar frisse zondag middag was het RKSV Odiliapeel/Braks Groep dat op bezoek ging bij GVV ’57 uit Grave. Op een zeer hobbelig, hard en daarmee lastig bespeelbaar veld moesten de punten deze middag verdeeld worden.

De wedstrijd begint met veel kansen aan beide zijde, echter na ongeveer een kwartier spelen lijkt GVV op voorsprong te komen. De bal beland ook in de netten, maar de spits van GVV tikt de scherp voorgegeven bal vanuit buitenspel positie binnen en het doelpunt wordt dan ook terecht afgekeurd. GVV heeft dan toch het betere van het spel en houd druk op het doel van de peel. Na 33 minuten is het de spits die zich goed vrij speelt maar een weergaloze redding van Luuk Claassen voorkomt dat GVV op voorsprong komt. Met rust gaan beide ploegen dan ook met een 0-0 stand naar binnen.

De 2e helft begint slordig van de groen witten, maar na ruim 10 minuten is dan plots toch de 0-1 van RKSV Odiliapeel/Braks Groep. Een uitbraak van de peel wordt via een scrimmage afgerond door Luuk van der Pol. De druk van GVV blijft echter aan en na ruim 20 minuten in de 2e helft is het GVV dat toch de 1-1 op het scorebord brengt en Luuk Claassen voor de 1e keer verschalkt deze wedstrijd. Nog geen minuut later is het weer raak voor GVV na een uitbraak en weet Luuk in eerste instantie goed te redden maar in de rebound wordt de 2-1 binnen getikt. Dat beloven nog 20 mooie minuten te worden en het is dan ook wederom Luuk van der Pol die een kwartier voor tijd de gelijkmaker weet te maken door de bal beheerst langs de keeper te schuiven. Een paar minuten later is er een handsbal in het strafschopgebied van GVV en krijgt de peel een penalty. Luuk van der Pol wil zijn hattrick verzilveren en gaat achter de bal staan en weet de pingel goed te benutten en zet Odiliapeel voor de 2e keer op voorsprong in deze wedstrijd, 2-3. Het verzet van GVV lijkt dan toch gebroken en 3 minuten voor tijd is het Hans Adam die een lange bal van Nard Manders beheerst afrond en de eindstand van 2-4 op het scorebord zet.