Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Erelid Lion van Lankveld ontvangt lintje

Erelid Lion van Lankveld ontvangt lintje

Geplaatst op 30/04/2021

Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen op 26 april reikte burgemeester Hellegers Koninklijke Onderscheidingen uit. Waar vorig jaar de gedecoreerden door het coronavirus nog digitaal werden verrast met het nieuws, vond de uitreiking dit jaar weer ‘gewoon’ plaats in het Udense gemeentehuis. Dit gebeurde wel allemaal apart van elkaar. 

Dit jaar heeft ons erelid Lion van Lanveld een lintje ontvangen. Lion heeft zijn lintje ontvangen omdat hij zich al dertig jaar inzet voor RKSV Odiliapeel / Braks Groep. Zo was hij vrijwilliger en bestuurslid. Hij zorgt voor het beheer van de accommodatie en is lid van de kantinebeheercommissie. Tevens is hij scheidsrechter en verzorger en was hij ruim twintig jaar jeugdleider en jeugdtrainer. Ook is hij namens RKSV Odiliapeel / Braks Groep al jaren correspondent van sportwedstrijden bij DTV Uden. 

Sinds 2004 is hij medeoprichter/secretaris van en vrijwilliger bij Buurtvereniging De Korenbloem in Odiliapeel. Hij verzorgt de activiteiten en de werving van leden.

Namens alle ereleden, leden van verdienste, leden en alle andere betrokkenen van onze club willen we Lion van harte feliciteren met het ontvangen van het welverdiende lintje.


Bestuur RKSV Odiliapeel / Braks Groep