Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Geslaagd Easter Open tournament

Geslaagd Easter Open tournament

Geplaatst op 31/03/2016 | (5) Foto's

Voetbalvereniging R.K.S.V Odiliapeel/Braks Groep kan opnieuw terugkijken op een geslaagd Easter Open tournament , het paastoernooi waar de club uit Odiliapeel al voor de derde keer mede gastheer is.

Voor het eerst in deze periode begonnen op zaterdag ook meisjesteams, samen met nog jongensteams uit oa Denemarken, Engeland, Ierland, Duitsland en uiteraard Nederland speelden de teams op een zonnig sportpark de Smelen hun wedstrijden.

Jonge scheidsrechters van de vereniging mochten deze wedstrijden leiden en deden dit met verve. Op de zondagmorgen dreigde de regen roet in het eten te gooien maar om een uur of half elf klaarde het gelukkig op, de finale wedstrijden in de finale poules voor de C-jeugd waren toen al in volle gang.

Beide dagen maakten de vele vrijwilligers overuren om de mensen van een hapje en een drankje te voorzien. Net na 19.00 uur was de winnaar bekend, na een mooie finale van de Boys onder de 15 werd de Nederlandse club Dio ‘30 Druten de winnaar van de Odiliapeelse Easter Open trofee die gesponsord werd door Grobouw uit Odiliapeel.

Odiliapeel/Braks Groep kan weer terug kijken op een geslaagd paasevenement en ziet al weer uit naar de volgende editie in 2017.