Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » In memoriam Jeanne van Daal

In memoriam Jeanne van Daal

Geplaatst op 17/12/2021 | (1) Foto's

Afgelopen maandag ontvingen we het trieste bericht dat Jeanne van Daal is overleden. Hoewel Jeanne al geruime tijd leed aan een ongeneeslijke ziekte en we wisten dat er geen hoop op genezing was, komt haar overlijden hard binnen bij onze vereniging.

We leerden Jeanne kennen als vrouw van Toon, hij was penningmeester van onze club. Toen hun kinderen gingen voetballen werd Jeanne lid van de jeugdcommissie, later trad zij toe tot het bestuur en kreeg al snel de sponsoring in haar portefeuille. Deze functie was haar op het lijf geschreven, Jeanne was gemakkelijk in de omgang, zag kansen en beschikte over de juiste communicatieve vaardigheden. Dit heeft zij een aantal jaren met veel passie gedaan en nadat zij in 2015 hier mee stopte bleef ze nog enkele jaren actief als lid van de sponsorcommissie.

Wij verliezen in Jeanne een sterke, warme persoonlijkheid met het hart op de juiste plaats. Jeanne mocht slechts 60 jaar oud worden. We wensen Toon en hun gezin heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

  • IMG 0684