Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Jubileumweekend van R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep

Jubileumweekend van R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep

Geplaatst op 07/05/2023 | (1) Foto's

Het jubileumweekend van R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep, van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei, komt in zicht. We vieren het 75-jarig bestaan en tevens het 40 jarig hoofdsponsorschap van Braks Groep. Gedurende dit weekend vinden tal van activiteiten voor en door iedereen plaats op Sportpark de Smelen.

Op vrijdagavond 12 mei vindt de aftrap plaats van wat een spectaculair weekend moet gaan worden voor jong en oud. Om 19.00 uur spelen de lagere senioren, veteranen en Vrouwen 1 hun jubileumwedstrijden. Na de wedstrijden zal er nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. De zaterdag staat vooral in het teken van de jeugd, zij zullen gedurende de dag bezig gehouden worden door 4 Skills, One world, One goal. ’s Avonds is er een feestavond met de band Knock Out.
Op zondagochtend wil de club om 11.00 uur beginnen met een gezellig samenzijn met de oud-leden & oud-trainers. Onder het genot van een kop koffie en een broodje kunnen de aanwezigen terugblikken en herinneringen ophalen aan de afgelopen 75 jaar. (De club roept hierbij oud-leden op om zich aan te melden door een e-mail te sturen naar 75jaar@rksvodiliapeel.nl, zodat er rekening gehouden kan worden met hun aanwezigheid.)

Odiliapeel 1 tegen RTL-Sterrenteam
Diezelfde zondag vindt om 14.00 uur de aftrap plaats van de wedstrijd Odiliapeel/Braks Groep 1 tegen het RTL-Sterrenteam. De entree is gratis en tijdens de wedstrijd zullen er loten verkocht worden waarmee men diverse prijzen kan winnen. Na de wedstrijd volgt een gezellig samenzijn in de tent met de band Co-Incidental. Tevens volgen dan de bekendmakingen van Speler, Topscoorder en Keeper van het jaar. Rond de klok van 20.00 uur zal het weekend afgesloten worden. De jubileumcommissie hoopt op een grote opkomst dit weekend.

  • WhatsApp Image 2023 05 06 at 14.10.40