Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Keeperstraining Wouter Voorthuizen op donderdag 22 september

Keeperstraining Wouter Voorthuizen op donderdag 22 september

Geplaatst op 14/09/2016

Volgende week donderdag 22 september zal er door Wouter Voorthuizen een keepers training verzorgd worden voor de junioren en de senioren. De keepers van de junioren zullen van 19.00 uur tot 20.00 uur onder zijn hoede genomen worden, en van 20.00 uur tot 21.00 uur zullen de keepers van de senioren een training van Wouter krijgen.

Wouter is een voormalig doelman van o.a. GVVV uit Veenendaal (topklasse niveau) en tegenwoordig is hij daar werkzaam als keeperstrainer. Als keeperstrainer heeft hij een mooie lijst aan clubs opgebouwd zo is hij o.a. keeperstrainer geweest bij IJselmeervogels (topklasse), Feyenoord (jeugd en 2e elftal) en Go Ahead Eagles (1e elftal).Wouter is de bedenker van keeperstraining.com, dit is een organisatie die keeper clinics organiseert. Daarnaast is hij als keeperstrainer actief voor keepers die vanuit Amerika, Japan en Canada hier komen trainen.

Wij zijn als voetbalclub erg ingenomen met het feit dat Wouter deze keeper clinic komt verzorgen. Een uniek mogelijkheid voor onze keepers om een training te krijgen van een professionele keeperstrainer.