Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19

Geplaatst op 19/11/2021

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas heeft de overheid zich genoodzaakt gevoeld om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en daarmee ook onze voetbalvereniging. Als club proberen we hier zo goed mogelijk op in te springen, zodat sport zoveel mogelijk bedreven kan worden en de club door kan draaien. In dit bericht delen we een aantal richtlijnen/regels die binnen RKSV Odiliapeel/ Braks Groep per direct gelden:

  • Toeschouwers zijn helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • Kantine mag gebruikt worden, maar wel enkel door sporters. Publiek is in de hele accommodatie niet toegestaan.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
  • Essentiele vrijwilligers (barpersoneel, scheidsrechters, leiders, begeleiders jeugdspelers met bv een beperking) mogen zonder QR code hun vrijwilligerswerk uitoefenen.
  • Gebruik van kleedlokalen kan plaats vinden, mits je als 18-plusser in bezit bent van een geldige QR code en legitimatie bij hebt. We willen de teams vragen hier zelf toezicht op te houden.

 

 Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

 Voor meer info zie bijlage in onderstaande links.

https://nocnsf.nl/media/4991/protocol-verantwoord-sporten-v13112021-1.pdf

https://www.uden.nl/inwoners/coronavirus/sport-en-bewegen/

Om er voor te zorgen dat we zonder problemen het sporten door kunnen laten gaan verzoeken wij eenieder de aanwijzingen en adviezen van bestuur, vrijwilligers en barpersoneel op te volgen.

Ook willen we iedereen vragen om contacten te minimaliseren om op die manier ons steentje bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het virus en er zorg voor te dragen dat onze sporters zich veilig voelen en vooral lekker kunnen voetballen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur