Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel speelt gelijk tegen OKSV

Odiliapeel speelt gelijk tegen OKSV

Geplaatst op 05/03/2017

Odiliapeel trad op deze druilerige zondagmiddag aan met een wat ander elftal dan men gewend is aan tegen OKSV uit Overlangel. Enkele vaste waardes van het 1e konden niet meedoen en 1 hiervan was de topscorer van de 5e klasse H, Hans Adam.

De eerste helft is een gelijk opgaande strijd, waarbij kansen voor beide teams op en neer gaan. In de 19e minuut is het Luuk van der Pol die mag aanleggen voor een vrije trap en helaas voor de peel treft zijn vrije trap de lat. Kort daarna is het Joey van Dijk die een kans krijgt maar deze ziet zijn schot gekeerd door de keeper. Tegen het einde van de 1e helft wordt het, een beetje tegen de verhouding in, 0-1 voor OKSV. Een schot van net buiten de 16 meter eindigt achter Luuk Claassen onder in de hoek.

De 2e helft moet RKSV Odiliapeel/Braks Groep dan ook komen om de stand om te buigen. Hierbij is de eerste schietkans van Luuk van der Pol, maar deze ziet zijn schot over het doel eindigen. De peel blijft druk houden OKSV heeft hier moeite mee, waar de peel probeert te blijven voetballen is het OKSV dat veel de lange bal hanteert. Dit resulteer echter nog wel in een kans voor OKSV, een bal die van rechts wordt voorgezet wordt goed binnen gekopt maar een goede redding van Luuk Claassen zorgt ervoor dat de achterstand niet groter wordt voor de groen-witten. Odiliapeel blijft veel druk houden en na enkele kansen resulteert dit. Er moet een eigen goal aan te pas komen maar de stand veranderd in de 66e minuut van 0-1 naar 1-1. Hierna krijgt Odiliapeel nog mogelijkheden, maar tot echt grote kansen komt het niet meer. De wedstrijd eindigt in 1-1, een lichtelijk gestolen punt voor OKSV, maar daar zullen ze in Overlangel niet veel om geven.