Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel 1 verliest 1e bekerwedstrijd nipt

Odiliapeel 1 verliest 1e bekerwedstrijd nipt

Geplaatst op 04/09/2017

Het seizoen voor het 1e is afgelopen zondag weer van start gegaan met het bekerprogramma. Onder leiding van de nieuwe trainer Maarten van Stiphout moesten de mannen aan de bak tegen FC de Rakt.

Binnen 20 minuten is het al 2-0 voor FC de Rakt, waarbij de ploegen gelijkwaardig aan elkaar zijn echter FC de Rakt effectiever is in het benutten van de kansen. Ondanks dat de peel ook kansen via Stan, Hans en Sjoerd krijgt mist het nog de overtuiging en de kracht in de afronding.

Na rust is deze overtuiging er wel en is het Luuk van de Pol die raakt kopt uit een vrije trap. Enkele goede reddingen van keeper Luuk Claassen behoed de peel van een grotere achterstand. Met nog een kwartier te spelen is het Stan van de Berg die een goede steekpass, uitstekend binnen tikt, 2-2. Uiteindelijk is het toch FC de Rakt dat aan het langste eind trekt en keeper Luuk Claassen nog 2 maal weet te verschalken en de wedstrijd weet te beslissen in een 4-2 stand.

De peel speelt nog 2 mooie derby’s voor de beker voor het echte werk begint in de competitie. Op zondag 10 september om 14.30 uur thuis tegen Juliana Mill met oud trainer Michiel Jans en de derby der lage dorpen op zaterdag 16 september om 18.00 uur uit tegen Volkel.