Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel als verliezer uit pot tegen Juliana Mill

Odiliapeel als verliezer uit pot tegen Juliana Mill

Geplaatst op 11/09/2017

Op deze winderige zondagmiddag stond een mini derby (de dorpen liggen hemelsbreed slechts enkele kilometers van elkaar) op het programma, tevens een weerzien met oud trainer Michiel Jans.

In het begin van de wedstrijd golfde het spel wat op en neer, maar naarmate het eerste kwartier vorderde trok Juliana het spel steeds meer naar zicht toe. Dit resulteerde nog niet meteen in grote kansen. Ook Odiliapeel wist zich in de spaarzame uitvallen geen kansen te creeren. Na ongeveer 25 minuten is het Juliana Mill dat een vrije trap krijgt, deze wordt van richting veranderd en valt voor de voeten van een speler van Juliana en deze weet de bal behendig  af te werken, 0-1. Naarmate de helft vordert ontstaat er meer druk van Juliana maar weten geen grote kansen te creeren, net voor rust leeft de peel nog even op met een goede aanval maar het schot van Luuk van der Pol wordt gered door de keeper.

Na rust is het Juliana Mill dat na een paar minuten al toeslaat, een speler van Mill wordt goed diep gestuurd en uit de voorzet die volgt wordt keurig binnen gekopt, 0-2. Odiliapeel kan weinig druk uitoefenen op de defensie van Mill en krijgt hierdoor ook niet veel kansen, in de 70e minuut is er een spaarzame kans van de peel wanneer Sjoerd van de Laar naast kopt na een voorzet van Bram Habraken. Uiteindelijk bezwijkt Odiliapeel nog 1 maal aan de druk van Juliana en in de 87e minuut wordt een voorzet simpel binnen getikt en de eindstand op 0-3 gebracht.

Aankomende zaterdag staat de derby tegen Volkel te wachten, deze zal plaatsvinden op zaterdag 16 september en om 18.00 uur zal er afgetrapt worden. Het zal een zware pot worden en daarom is het mooi als er zoveel mogelijk publiek uit de peel langs de kant staat, dus allemaal tot zaterdag.