Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel F1 in bekerfinale!!

Odiliapeel F1 in bekerfinale!!

Geplaatst op 04/05/2016

De F1 speelt vanaf dit seizoen, zowel in de competitie als in de beker, Fair-play voetbal. Dit is voetbal op een veld van 40x30 meter zonder scheidsrechter en de ouders op afstand. Gezien deze nieuwe situatie wisten ze niet wat ze er van konden verwachten, maar boven verwachting ging het uitstekend en werden zij ongeslagen kampioen. De KNVB besloot daarom de F1 in de 1e klasse F te plaatsen, hierdoor moesten zij weer overschakelen naar een half veld met scheidsrechter. Ook op een half veld kunnen zij goed uit de voeten en behoren tot de top 3 van de competitie en spelen o.a. UDI F2, FC Uden F1 en Volkel F1. In deze gemeente derby's zijn ze nog ongeslagen.

In de beker zijn ze ook begonnen met Fair-play voetbal. Voor de beker zijn zij wel op een fair-play veld voetballen. Hierin werden dezelfde successen geboekt als in de competitie en de poulefase zijn zij ongeslagen doorgekomen. In de kwartfinale hebben zij SVS Stevensbeek (7-3) verslagen en in de halve finale OKSV uit Overlangel (3-2) verslagen. Nu staan zij dus in de grote finale op 14 mei om 10.30 uur op sportpark de Bundel in Zeeland (sportpark van Festilent). Zij hopen daar uiteraard weer op een goed resultaat want de beker is nog nooit gewonnen door een jongensteam van RKSV Odiliapeel.

Ook hopen zij op een grote opkomst van supporters om de jongens te komen steunen. Bij deze is dus iedereen uitgenodigd om deze grote finale te komen bekijken.

Groet,

Leiders, trainers en spelers F1