Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel pakt 3 punten tegen laagvlieger Ruwaard

Odiliapeel pakt 3 punten tegen laagvlieger Ruwaard

Geplaatst op 20/11/2017

Op deze late novemberzondag moesten de groen witten op bezoek bij Ruwaard uit Oss. Een laagvlieger uit de 5e klasse G met slechts 2 punten en waar vorig seizoen 2 keer makkelijk van werd gewonnen.

Deze zondag bleek een stuk minder doelpuntrijk te worden. Een moeizame eerste helft met enkele goede kansen voor de peel, voor onder andere Hans Adam en Nard Manders en ook nog eens 2 afgekeurde doelpunten voor buitenspel aan beide zijde zorgen ervoor dat de eerste helft eindigd in 0-0.

In de 2e helft is het voornamelijk Odiliapeel dat de kansen krijgt en het spel bepaald. Na een kwartier in de 2e helft is het eerst Nard Manders die een bal naast ziet gaan en vervolgens is het Luuk van der Pol die zijn bal op de lat ziet belanden. Een kwartier voor tijd weet RKSV Odiliapeel/Braks Groep de ban toch te breken, uit een corner is het Luuk van der Pol die keurig binnen kopt en de 0-1 op het scorebord zet. 5 minuten later wordt de wedstrijd beslist door een vrije trap van Nick Waals, waarbij iedereen de bal mist, inclusief de doelman en de bal plots in het doel verdwijnt, 0-2. Na deze goal komt er nog 1 mogelijkheid voor Roy van Lankveld, maar hij ziet zijn schot voorlangs gaan en hierdoor eindigt de wedstrijd in 0-2 voor de peel.