Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel speelt gelijk tegen Toxandria

Odiliapeel speelt gelijk tegen Toxandria

Geplaatst op 02/10/2017

Op deze fraaie zondagmiddag was het voor de nieuwe trainer Maarten van Stiphout een treffen met oude bekende. Tegenstander van de peel waren namelijk de oranje witten uit Rijkevoort, de club die hij afgelopen seizoenen trainde.

Dat dit een trigger voor Toxandria was bleek al snel in de wedstrijd. Binnen 5 minuten tijd was het van Lankveld van Toxandria die de bal op goal schoot, maar hierbij de lat raakte. Een paar minuten later herpakt Odiliapeel zich en is het Sjoerd van de Laar die de bal feilloos binnen weet te koppen na een afgemeten voorzet van Tymo Manders. Na een klein kwartier spelen is het wederom Sjoerd van de Laar die een mogelijkheid krijgt voor de groen witten, maar hij ziet zijn schot goed gepakt door de keeper van Toxandria. Halverwege de 1e helft is het Toxandria die wat terug doet, slecht ingrijpen van de laatste linie op de 16 meter lijn zorgt er voor dat Bulkens makkelijk weg kan draaien en met een fraai schot de lange hoek weet te vinden. Toch is het Odiliapeel dat voor rust nog de voorsprong weet te pakken. Het is wederom de rappe Sjoerd van de Laar die ervandoor gaat en zijn goede rush af weet te ronden achter de goalie van Toxandria, 2-1.

In de 2e helft begint Toxandria zeer sterk en weet het binnen 10 minuten 2 keer de lat te raken, maar gelukkig voor de peel, niet te scoren. Niet veel later is het Hans Adam die, na een fout in de verdediging, een grote kans krijgt maar zijn bal gepareerd ziet door de doelman van Rijkevoort. Halverwege de 2e helft krijgt Odiliapeel de opgelegde kans om er 3-1 van te maken. Luuk van der Pol breekt door en wordt neergelegd binnen het 16 meter gebied, maar helaas weet Bart Raijmakers deze buitenkans niet te benutten. Uiteindelijk wordt Toxandria steeds sterker en hangt de gelijkmaker in de lucht. Deze valt dan ook uiteindelijk en 10 minuten voor tijd weten de Oranje witten met een lage schuiver in de verre hoek de stand te brengen op 2-2. Na 90 minuten is dit ook de eindstand en zullen beide ploegen genoegen moeten nemen met een gelijkspel.