Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel wint eenvoudig van Astrantia

Odiliapeel wint eenvoudig van Astrantia

Geplaatst op 06/05/2018 | (2) Foto's

Op deze warme zondagmiddag, mochten de groen witten aantreden tegen het lager geklasseerde Astrantia uit Middelaar. Een wedstrijd die gewonnen moet worden om aansluiting te houden bij de top 3.

Met deze wetenschap begon RKSV Odiliapeel/Braks Groep daarom goed aan de wedstrijd, al binnen 10 minuten had de bal er al 2 keer in kunnen liggen, ware het niet dat 1 mogelijkheid niet nauwkeurig wordt uitgespeeld en dat na een goede actie van Roy van Lankveld, hij zijn schot op de paal ziet belanden. Echter net voor het kwartier is het dan toch Roy van Lankveld die na een rebound vanuit de corner de bal hard binnen schiet, 1-0. Na 20 minuten spelen wordt Astrantia voor het eerst gevaarlijk, maar de goede lage voorzet wordt overgeschoten. 10 minuten later komen de geel zwarten uit Middelaar met 10 man te staan wanneer Bas van de Brand wordt nagetrapt en de Astratiaan met direct rood kan vertrekken. Niet veel later profiteert Bart Raijmakers hier optimaal van wanneer hij vanuit een corner de bal binnen tikt bij de 2e paal, 2-0.

In de 2e helft begint de peel wederom goed en na 5 minuten spelen is het Sjoerd van de Laar die de scoort na een pass van Nick Waals, 3-0. Toch weet Astrantia nog iets terug te doen in de 58e minuut staat de peelse verdediging niet goed op te letten bij een diepe bal en de voorhoede van Astrantia weet de bal over Luuk Claassen te spelen en de 3-1 te maken. Lang kunnen ze er niet van genieten want nog geen 2 minuten later is het Bram Habraken die de bal krijgt aangespeeld in het zestien meter gebied en de bal eenvoudig langs de keeper schiet, 4-1. Tien minuten voor tijd lijkt de peel nogmaals te scoren, maar deze wordt afgekeurd wegens buitenspel. Tegen het einde van de wedstrijd geven de gasten uit Middelaar het op en hier weet Odiliapeel nog goed van te profiteren, zo vallen er nog 2 goals in de laatste paar minuten. Eerst is het Bram Habraken die de keeper goed omspeelt en de bal binnen schuift en niet veel later is het Nick Waals die met een goede schuiver de eindstand op het scorebord zet, 6-1.

  • IMG 5355