Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Odiliapeel wint gemakkelijk van Ruwaard

Odiliapeel wint gemakkelijk van Ruwaard

Geplaatst op 03/04/2018

Op deze mooie zaterdag avond mocht RKSV Odiliapeel/Braks Groep aantreden tegen Ruwaard uit Oss, nadat al de hele dag de jeugd had aangetreden op sportpark de Smelen tijden het Easter Open toernooi, was het nu aan de grote mannen om hun kwaliteiten te laten zien.

In een vrij eenzijdige wedstrijd waarbij Odiliapeel het betere van het spel heeft duurt het dan ook niet lang voordat RKSV Odiliapeel/Braks Groep de eerste goal van de wedstrijd maakt. Na 7 minuten is het al raak wanneer Hans Adam de voorzet van Roy van Lankveld keurig afrond, 1-0. Hierna is de peel een paar keer dichtbij de goal van Ruwaard, maar duurt het tot de 24e minuut voor de handen weer de lucht in kunnen als Luuk van der Pol de 2-0 op het scorebord zet. Odiliapeel krijgt hierna meer kansen om het al vroegtijdig af te maken maar verzuimt dit meermaals. Pas tegen het einde van de 1e helft, wordt de wedstrijd al vroegtijdig op slot gegooid door Luuk van der Pol, die keurig binnenkopt en zijn 2e van de wedstrijd maakt.

In de 2e helft heeft de peel wederom het beste van het spel, maar wordt het niet echt gevaarlijk, pas na 20 minuten is de eerste echte kans. Niels van de Brand krijgt een voorzet van rechts, maar kopt recht op de keeper. Een paar minuten is het wel raak, het is de jonge Marco van de Elzen die er 4-0 van maakt. Een kwartier voor tijd is het Roy van Lankveld die goed doorzet, de bal keurig afspeelt naar Niels van de Brand en hij weet het net nu wel te vinden en scoort de 5-0. Hierna gelooft Ruwaard het wel en komen er nog enkele goede kansen voor Odiliapeel, maar doelpunten zullen er niet meer vallen waardoor er na 90 minuten voetbal 5-0 op het scorebord staat.