Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » [Update] Het nieuwe voetbalseizoen start in Odiliapeel

[Update] Het nieuwe voetbalseizoen start in Odiliapeel

Geplaatst op 03/08/2016 | (7) Foto's

Aankomende zaterdag 6 augustus begint het nieuwe voetbalseizoen al weer. Menig eerste elftal heeft al weer de nodige voorbereiding achter de rug in de aanloop naar het seizoen. Dat geldt ook voor Udi ’19 Beter Bed en VV Gemert. In een onderling duel gaan de beide teams uitmaken wie dit jaar de Ton van Lanen Trofee gaat bemachtigen.

Voorafgaand aan deze wedstrijd tussen de beide eerste elftallen, vindt een andere, leuke en belangrijke wedstrijd plaats; die tussen de G-teams van Udi ’19 Beter Bed en VV Gemert. Ook zij gaan strijden om een heuse Ton van Lanen Trofee; nieuw in het leven geroepen door RKSV Odiliapeel Braks Groep. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur op Sportpark De Smelen. Voorzitter Patrick van Thiel van de PR-commissie; ‘deze extra trofee is uniek in de regio en een welkome aanvulling op de reeds ruim 40 jaar bestaande Ton van Lanen trofee.’ Ook voor RKSV Odiliapeel als vereniging is de extra wedstrijd van toegevoegde waarde. Van Thiel: ‘Onze voetbalvereniging wil graag haar sociale gezicht tonen waar we trots op zijn en bovendien kan iedereen met eigen ogen aanschouwen hoe toegankelijk we zijn, zowel letterlijk als figuurlijk.’
De Ton van Lanen Trofee is een mooie gelegenheid om alvast weer in de stemming te komen voor het nieuwe, aankomende voetbalseizoen.

De feiten op een rij:

Ton van Lanen Trofee
Zaterdag 6 augustus
Vanaf 15.30 uur
Sportpark De Smelen, Oudedijk 30a, 5409 AC Odiliapeel