Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep stelt jubileum een jaar uit

R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep stelt jubileum een jaar uit

Geplaatst op 21/04/2020

In overleg met het bestuur en alle betrokkenen heeft de jubileumcommissie van R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep besloten om alle activiteiten rondom het 75 jarig jubileum te verplaatsen naar 2021.

Op 5 januari beleefden we de aftrap van wat een fantastisch en onvergetelijk jaar moest worden, R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep was klaar om het 75 jarig jubileum groots te gaan vieren. Alle voorbereidingen waren al in volle gang en de Jubileumcourant werd eind januari gelanceerd. Helaas moesten we de dienstenveiling en de sponsoravond al uitstellen vanwege het Corona-virus. Nu alle betrokkenen op de hoogte zijn gebracht moeten wij u helaas meedelen dat we alle verdere activiteiten die nog gepland stonden verplaatsen naar 2021.

We zijn van mening dat we het 75-jarig jubileum niet zo maar voorbij mogen laten gaan en we zullen doorgaan met de voorbereidingen om volgend jaar deze mijlpaal te kunnen vieren met allen die onze club een warm hart toedragen. Nieuwe datums voor de diverse activiteiten hebben we als commissie al in gedachten maar we weten nog niet hoe de K.N.V.B. de competities in gaat plannen, daarom willen we deze later dit jaar bekend maken.

We hopen dat we jullie allemaal na deze moeilijke periode weer mogen begroeten op ons sportpark de Smelen en dat we volgend jaar met zijn allen alsnog op een geweldige wijze het jubileum kunnen vieren.
Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode, blijf gezond en let goed op elkaar!

Met vriendelijke sportgroeten,
Jubileumcommissie 75 jaar en Bestuur R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep.