Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep verplaatst jubileum naar 2025

R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep verplaatst jubileum naar 2025

Geplaatst op 18/03/2021

Na goed overleg tussen het bestuur en alle betrokkenen heeft de jubileumcommissie van R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep besloten om alle activiteiten rondom het 75-jarig jubileum te verplaatsen naar 2025. De voetbalvereniging uit Odiliapeel wil dan haar 80-jarig jubileum groots vieren.

Nadat afgelopen jaar in eerste instantie de dienstenveiling en de sponsoravond moesten worden uitgesteld vanwege het Corona-virus, is in april 2020 medegedeeld dat ook alle verdere activiteiten rondom het 75-jarig jubileum uitgesteld moesten worden. Er was toen nog de goede hoop dat het jubileum in het voorjaar van 2021 alsnog gevierd kon worden op de manier zoals de jubileumcommissie voor ogen had. Echter vanaf eind 2020 werd het steeds meer duidelijk dat deze hoop wel eens tevergeefs zou kunnen zijn. Vanwege de onzekerheid die er nu nog is en de tijd die nodig is om alle voorbereidingen te treffen heeft de jubileumcommissie helaas moeten besluiten om het jubileum dit jaar niet te vieren.

De commissie is van mening dat opnieuw uitstellen met een jaar geen optie is en wil hierbij laten weten dat gewacht wordt tot 2025. R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep bestaat dan 80 jaar. Achter de schermen zal de jubileumcommissie dan ook doorgaan met de voorbereidingen om deze nieuwe mijlpaal te kunnen vieren met allen die de club een warm hart toedragen.

Met vriendelijke sportgroeten,
Jubileumcommissie 75 jaar R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep.