Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » RKSV Odiliapeel/Braks Groep speelt wederom gelijk

RKSV Odiliapeel/Braks Groep speelt wederom gelijk

Geplaatst op 12/12/2016 | (3) Foto's

Een allerminst saaie 0-0, vanaf het allereerste fluitsignaal was het al meteen een echte wedstrijd waarin veel gebeurde.

Al in de 3e minuut kreeg Nick Waals een kans na een goede voorzet van Stan van de Berg. Meteen daaropvolgend kreeg Luuk van de Pol een kans, hij ging door op de keeper die ternauwernood kon redden. Vervolgens kreeg SBV een kans na slordig uitverdedigen van Odiliapeel. In de 7e minuut werd een kopgoal van Luuk van de Pol afgekeurd vanwege buitenspel, wederom was de voorbereiding van Stan van de Berg. Zo ging het spel de hele eerste helft op en neer, met kansen voor beide teams. De meeste kansen waren weliswaar voor Odiliapeel maar af en toe kwam SBV er gevaarlijk uit. Keeper Luuk Klaassen moet enkele malen redden om een achterstand te voorkomen. In de 42 minuut kreeg Odiliapeel een penalty maar die werd gemist door Luuk van de Pol, de keeper van SBV wist redding te brengen door de bal onder uit de hoek te duiken.

Aan het begin van de 2e helft werd Stan van de Berg stevig onderuit gehaald in de 16 van SBV maar de scheidsrechter verzuimde te fluiten. Het eerste deel van de 2e helft kreeg Odiliapeel weer meerdere kansen en enkele keren was Hans Adam dichtbij een doelpunt. Een doelpuntje zat er in deze wedstrijd helaas voor hem niet in, ook al scheelde dat erg weinig. In de 68e minuut kreeg Bram Habraken een prachtige schietkans maar zijn schot ging rakelings over. In de 70e en 71e minuut moest Luuk Klaassen tot 2 keer toe redding brengen om een achterstand te voorkomen en dat deed hij voortreffelijk. Hij plukte de bal letterlijk van één van de spelers van SBV die alleen op hem af kwam. In de 81e minuut werd een doelpunt van SBV afgekeurd wegens buitenspel. Het slotakkoord was voor Rick van Leeuwen, de keeper van SBV kon zijn inzet keren.

Al met al een levendige wedstrijd maar helaas doelpuntloos.