Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Tafelvoetbaltoernooi ‘15

Tafelvoetbaltoernooi ‘15

Geplaatst op 01/10/2015 | (3) Foto's

Na een iets wat gestaagde start qua opgaven was het zaterdag 26 september jl. zo ver! Het tafelvoetbaltoernooi editie 2015. Één avond waarop titelverdedigers Joost Bens en Hein Heeren weer de strijd aangingen met diverse teams voor de winst van de wisselbeker. Zij die deze beker al 2 jaar op rij in het bezit hebben, trapte de avond af met de eerste wedstrijd. Al snel bleek duidelijk te zijn dat ze hun kunsten nog niet verleerd waren.

Maar naarmate er diverse wedstrijden gespeeld waren, bleek er dit jaar genoeg concurrentie te zijn voor de heren. Zo gaven maar liefst 8 teams van zowel mannen als vrouwen zich niet zomaar gewonnen. Wat op deze avond zorgde voor verrassende uitslagen! En waarbij dan ook een enkel paar teams kruipend onder de tafel doorgingen.
De avond vorderde snel en zo was het dan ook tijd voor de finalewedstrijd. Het was Joost en Hein ook dit jaar weer gelukt zo ver te komen, en zij gingen het laatste duel aan met Luuk en Tim. Beide koppels wilde zich niet zomaar gewonnen geven, waardoor de stand redelijk gelijk ontstond.
Maar zoals bij iedere wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn, en zo ging dan ook dit jaar de titel naar Joost en Hein.
Heren proficiat met jullie 3e overwinning oprij!

Uitslag tafelvoetbaltoernooi:
1e : Joost en Hein
2e : Luuk en Tim
3e: Stan en Robin

Wij als evenementencommissie willen zowel de deelnemers als toeschouwers bedanken voor deze gezellige avond!

We zien jullie graag terug op ons Oktoberfest op 24 oktober a.s.