Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Trainingen en wedstrijden t/m 6 april 2020 afgelast

Trainingen en wedstrijden t/m 6 april 2020 afgelast

Geplaatst op 15/03/2020

Nu er de afgelopen dagen meer corona besmettingen in Nederland bekend zijn geworden, moeten ook wij maatregelen nemen. Het gaat hierbij om de volgende maatregelen :

 

  • Het Brabants amateurvoetbal ligt t/m 6 april 2020 stil vanwege het coronavirus. Dit heeft de KNVB op zondag 15 maart 2020 besloten.

 

  • Bij R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep zijn eveneens alle trainingen t/m 6 april 2020 afgelast.

 

  • De kantine is t/m 6 april 2020 gesloten.

 

  • De genomen maatregelen gelden tot en met 6 april 2020. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken.

 

  • We volgen het op de voet en zullen onze leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen via de website www.rksvodiliapeel.nl.

 

Indien u meer vragen heeft over het coronavirus kunt het beste de nieuwsgeving van de KNVB volgen. Zie ook de artikelen op de KNVB site : www.knvb.nl/tag/coronavirus         

De KNVB staat in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. Zij houden alle berichten nauwlettend in de gaten. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan zal dit zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd. Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur R.K.S.V. Odiliapeel / Braks Groep