Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Udi’19 CSU wint Ton van Lanen en Partner Trofee

Udi’19 CSU wint Ton van Lanen en Partner Trofee

Geplaatst op 15/08/2017

Afgelopen zaterdag 5 augustus, is op sportpark De Smelen in Odiliapeel gestreden om de Ton van Lanen en Partner Trofee. Dit is de traditionele start van het nieuwe voetbalseizoen. De omstandigheden waren prima, het veld lag er goed bij en het weer was prima. Vele bezoekers zagen hoe Udi’19 CSU al snel op voorsprong kwam en deze nog voor de rust uitbouwde tot een comfortabele 2-0. Beide doelpunten kwamen van de voet van Sam Wassenberg.

Na de pauze deed V.V. Gemert nog wat terug doordat Ron Janssen het verschil terugbracht tot 1. Uiteindelijk bleek Udi’19 CSU toch aan het langste eind te trekken en ging de Trofee voor de 2e keer op rij mee naar Uden.

Trainer Bert Ruijsch van Udi’19 CSU nam de trofee in ontvangst. Hij won de prijs voor de 3e keer op rij: In 2015 met V.V. Gemert en nu voor de 2e keer met Udi’19 CSU.

Het was een zeer geslaagde editie van deze voetbaltraditie. Velen bleven ook na de wedstrijd nog even ter plaatse (om onder het genot van een drankje het nieuwe seizoen definitief in te luiden.