Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Uitwedstrijd bij Estria gaan nipt verloren

Uitwedstrijd bij Estria gaan nipt verloren

Geplaatst op 10/10/2017

Vandaag stond voor RKSV Odiliapeel Braks Groep een zware uitwedstrijd op het programma. De groen-witten moesten op bezoek bij SV Estria die vorig seizoen degradeerden uit de 4e klasse.

Het vaandelteam uit Odiliapeel stond van meet af aan onder druk. Estria creëerde de meeste kansen en Luuk Klaassen moest, tezamen met zijn verdediging, alle zeilen bijzetten om de nul te houden.

Na 20 minuten begon Odiliapeel zich aan de druk te ontworstelen, maar echt tot doelrijpe kansen kwam het in die fase voor Odiliapeel niet. Later in deze eerste helft nam Estria het heft weer in handen en werd wederom enkele malen gevaarlijk. Toch was Odiliapeel in de 42e minuut het dichtste bij een doelpunt. Joey van Dijk mikte op de binnenkant van de paal. Toch pakte Estria nog voor het rustsignaal verdiend de leiding.

Het beeld in de 2e helft was nagenoeg identiek aan dat van de 1e helft. Odiliapeel had grote moeite met het snelle combineren van Estria. De druk op doelman Luuk Klaassen nam toe maar hij hield stand gedurende de rest van de wedstrijd. Estria had de wedstrijd al lang moeten beslissen maar omdat dat niet gebeurde, bleef Odiliapeel loeren op een snelle uitval. Verder dan enkele afstandschoten van Hans Adam en Rik van Leeuwen zou het niet meer komen. Odiliapeel verloor deze wedstrijd van Estria. De komende weken wordt het voor Odiliapeel belangrijk om aan te haken bij de topclubs van deze 5e klasse.