Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Ulysses te sterk voor RKSV Odiliapeel/Braks Groep

Ulysses te sterk voor RKSV Odiliapeel/Braks Groep

Geplaatst op 13/03/2017 | (6) Foto's

Een snelle start helpt RKSV Odiliapeel niet om de overwinning over de streep te trekken. Ulysses wint topper door 2 penalty’s in het laatste kwartier.

Odiliapeel ging voortvarend van start, na 2 minuten is er een vrije trap van Bas van den Brand die door de een verdediger van Ulysses wordt binnengekopt en de 0-1 staat op de borden. Direct daarna is Ulysses gevaarlijk met een schot op doel, maar Luuk Claassen tikt de bal over het doel. In de 16e minuut is het Ulysess die een vrije trap krijgt en deze wordt laag binnen geschoten, 1-1. Twee minuten later is het alweer raak voor de thuisploeg, een eigen goal van Nick Waals die met zijn hoofd zijn eigen doelman verschalkt en de stand op 2-1 brengt. Verder in de 1e helft zijn er nog enkele kansen over en weer en wordt Ulysses nog gevaarlijk tegen het einde van de 1e helft maar Luuk Claassen weet redding te brengen. Er wordt gerust met een 2-1 stand in het voordeel van Ulysses.

Na rust is het Odiliapeel dat wat kansen krijgt, maar niet resulteert in een doelpunt. Hiervoor moeten we wachten tot de 65e minuut als de voorzet van Joey van Dijk wordt binnen getikt door Niels van den Brand, 2-2. Nog geen 4 minuten later is het wederom Niels van den Brand die een vrije trap keurig binnenkopt en zorgt voor een 2-3 voorsprong van de groen-witten. Dit zal echter niet stand houden, in de 77e minuut is er een handsbal geconstateerd in het 16 meter gebied van de peel en de bal gaat naar de stip. Ulysses speler Bernd van de Camp weet hier wel raad mee en schiet de bal vanaf 11 meter binnen. Tien minuten later is het een verdedigende actie in de zestien van Joris van Son die bestraft wordt en wederom krijgt Ulysses een penalty. Bernd van de Camp laat deze buitenkans wederom niet onbenut en schiet de 4-3 binnen. In de 90e minuut zet de peel alles op alles en gaat Luuk Claassen mee naar voren bij een dood spelmoment, in de scrimmage is hij het die maar net mist. Kort hierna wordt er afgefloten en is Ulysses de winnaar geworden van deze topper en zijn de druiven zuur voor de peel.

  • IMG 1234
  • IMG 1152
  • IMG 1211
  • IMG 1247
  • IMG 1144
  • IMG 1158