Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Vlaggenschip boekt eenvoudige overwinning in Velp

Vlaggenschip boekt eenvoudige overwinning in Velp

Geplaatst op 08/05/2017

RKSV Odiliapeel/Braks Groep trad deze zondag aan tegen SCV’58 uit Velp. Bij de wedstrijd die gespeeld werd op sportpark de Kranenhof in Velp stond voor beide ploegen niets meer op het spel.

De groen witten willen het seizoen goed afsluiten voor trainer Arno Willems, echter is het SCV’58 dat de eerste mogelijkheid krijgt. Een vrije trap van de zijkant komt gevaarlijk voor het doel, maar Luuk Claassen weet zijn hand er tegen aan te zetten en daardoor blijft het bij een mogelijkheid. Het eerste gevaar van Odiliapeel komt in de 7e minuut wanneer Hans Adam 1 op 1 op de keeper komt, maar hij weet deze buitenkans niet te benutten door de goede redding van de Velpse doelman. Hierna is het SCV dat thuis wil laten zien wat het kan en binnen een paar minuten moet Luuk Claassen 2 keer reddend optreden om een voorsprong van de velpenaren te voorkomen. Na ruim een kwartier spelen is het Stan van den Berg die de bal krijgt, deze draait goed om zijn tegenstander heen, schiet snel en laat het net bollen, 0-1. Verder is de eerste helft niet zo best en zijn er nog 2 mogelijkheden voor de peel, maar deze leveren echter niks op.

De 2e helft is niet veel beter, maar de peel is de bovenliggende partij in deze wedstrijd. Na slechts 4 minuten in de 2e helft wordt de score verdubbeld door de peel. Een goede voorbereidende actie van Hans Adam, deze zet met een goede pass Stan van de Berg vrij en deze rond de bal fraai af, 0-2. Hierna zijn er kleine mogelijkheden op en neer, maar geen van beide weten te scoren. De eerste grote kans is dan voor SCV’58. Een goede corner wordt perfect op doel gekopt, maar de Luuk Claassen weet met een katachtige reflex de bal te keren. In de 78e minuut is er een goede actie van Luuk van der Pol, deze haalt de achterlijn en legt de bal goed terug op Hans Adam en de topscorer heeft dan eindelijk ook zijn doelpunt te pakken deze wedstrijd, 0-3. Nog geen 2 minuten na de aftrap is het wederom raak voor Hans Adam na een goede actie van Sjoerd van de Laar rond hij goed af, 0-4. Hierna zijn er nog 2 kansen voor de groen witten, maar deze worden niet benut en zo eindigt de wedstrijd in 0-4.