Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Voetbalkamp 2016

Voetbalkamp 2016

Geplaatst op 07/06/2016 | (195) Foto's

Wat een opkomst van jeugdleden voor het voetbalkamp 2016! Maar liefst 78 jeugdleden gingen dit jaar mee op kamp. Gewoon geweldig!

Vrijdag 3 juni fietsten we vroeg in de avond met 58 kinderen van de E, D, C en B naar de Mortel. Bij groepsaccommodatie “De Koekoek” was er een ontvangst met drinken en iets lekkers en toen gingen we de slaapvertrekken in orde maken. We kunnen wel zeggen dat het een gezellige boel was. Daarna was het tijd voor wat voetballen op het grote veld en tussendoor hebben we per team de shirts gemaakt en de teamnamen bedacht.

Toen de schemer viel en het begon te rommelen in de lucht zijn we met zijn allen naar binnen gegaan. Onder de professionele en gezellige presentatie van Patrick Raijmakers hebben we een Crazy Bingo gedaan met geweldige prijzen (van Minion shampoo tot een professionele golfset).
Daarna was het nog tijd voor (heel veel) broodjes knak, kampvuur en chill- tijd. De eerste gasten gingen slapen en het overgrote deel deed dat niet (of weinig). Met onze nachtwakers werd het een veilige (maar korte) nacht.Na het ontbijt op zaterdag kwamen de mini F, de F - spelers en flink wat helpende vaders en moeders de meute versterken. Ze werden opgenomen in hun team en er werd geholpen om ook hun teamshirts te versieren.

We begonnen aan de zeskamp en bootcamp spelletjes en het weer was PRACHTIG. Na een dreigende onweersbui (die gelukkig merendeels langs ons heen trok) hebben we om 17.00 lekker met zijn allen frietjes gegeten van De Mander. Dat ging er heel goed in na een dag sjouwen!
Daarna een afsluitend spel gespeeld op de grote Whipe him Off en toen was het tijd voor de mini F en de F spelers om naar huis te gaan. Moe maar voldaan met een mooi aandenken vertrokken ze om 18.30 weer richting de Peel.

Daarna was het even tijd voor een rustmoment. Ff lekker niks doen, voetballen, vuurtje stoken. Het was jammer dat we het avondspel voor die avond, net als de bootcamp van die dag, niet in de bossen konden doen. Het stikte er van de teken, dus dat was niet verstandig. Jammer voor de kinderen en voor de organisatie, maar niks aan te doen. We hebben daarom die avond wedstrijdjes gedaan op het “levend tafelvoetbal spel”, kampvuur gestookt en heel veel gebakken eieren met spek gegeten. Van opblijven die nacht was weinig sprake, want om 01.00 uur was het muisstil.
Iedereen was kapot!! Een rustig nachtje voor de nachtdienst!

De volgende ochtend ontbijten en slaapvertrekken opruimen, inladen en toen was het kamp al weer bijna voorbij. Met een tropisch temperatuurtje en stralende zon fietsten we om 10.30 weer naar de Peel. Op onze eigen voetbalclub nog een lekker worstenbroodje gegeten, allemaal een aandenken gekregen en toen was het echt klaar!

Jongens en meiden die mee geweest zijn op kamp:
Wij vonden het super leuk om te organiseren voor jullie en zijn enorm trots dat er zoveel kinderen mee geweest zijn. Nog trotser zijn we op het feit dat jullie gedrag echt was om in een boekje te schrijven. Jullie waren sportief, hulpvaardig en aardig voor elkaar en maakte het voor ons als organisatie ook echt leuk. We hopen dat jullie allemaal terug kunnen kijken op een geslaagd kamp. Rest ons nog om alle vrijwilligers die ons geholpen hebben met de hand- en spandiensten, de spelletje, het eten en alles erom heen te bedanken.
Dus bij dezen: iedereen enorm BEDANKT en tot volgend jaar maar weer!

Groetjes van de activiteitencommissie
Perry van de Bogaart, Karmil van den Heuvel, Robert van den Akker, Wick van Berlo, Niek Rovers, Steffi de Bruin, Marie José Lamers en Judith van der Wijst