Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Voetbalkamp 2017, RKSV Odiliapeel United

Voetbalkamp 2017, RKSV Odiliapeel United

Geplaatst op 15/06/2017 | (3) Foto's

Beste jeugdleden, (hulp) ouders en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het voetbalkamp, we kunnen met een grote glimlach terugkijken op een fantastisch kamp-weekend! De weergoden waren ons gunstig gezind, we konden het niet beter treffen.
Zaterdagochtend 10 juni ontvingen we 94 jeugdleden met (hulp)ouders op “De Smelen”. Na het installeren van de spullen en het inrichten van de slaapvertrekken werden de teams geformeerd. Ieder team was een Europees voetbal-land. Als eerste maakten we een teamvlag en daarna begonnen we aan het spellenparcours, dat als een rode draad door deze dag liep. De grote klappers van dit jaar waren met de tropische temperatuur uiteraard de waterspellen. Het voetbalhonkbal met op de honken een zwembad zorgde voor hilarische taferelen. De slide baan (levend sjoelen) ging als een trein en andere spellen zoals sponzen gooien, spijkerbroek hangen, pilonnen schieten, latje trappen, M³-bak trappen, de schietschijf, kwizzt het, petfles bowlen en de grote take out baan vielen in de smaak. Er was ruimte genoeg voor voldoende eet- en drinkpauzes, extra belangrijk met zulk heet weer. Na de middagpauze hebben we met één afgevaardigde van elk team een bottle flip challenge gedaan, onder luid gejoel van de rest. Na een sportieve middag was het tijd voor de frietjes, waarna de gearriveerde moeders van de F en mini F- spelertjes zich opmaakten voor het potje voetbal tegen hun kinderen. Onder veel belangstelling verloren de moeders van zowel de mini F als de F- spelers hun wedstrijd. Ondertussen werd er flink geteld aan de einduitslag van het spellenparcours. Duitsland ging met de eer van de dag strijken. Toen was het tijd voor de F en mini F- spelertjes om naar huis te gaan. Iedereen genoot nog even van een ijsje en met een mooi aandenken op zak, een groene drinkfles met clublogo (gesponsord door de club van 50) gingen ze moe maar voldaan naar huis. Tijd om even op te ruimen en te chillen met de E, D1, D2, C1 en A1. Om 20.30 begonnen we ons avondprogramma met een lachwekkend spel, Bubble bal. Het leek meer op een soort rugby met veel gebeuk dan op voetbal. Heel grappig. Rond de klok van 23.00 brandde de bbq en de stookton en hebben we bij het vuur hamburgers gebakken. En daarna ging alles gewoon verder gedurende een groot gedeelte van de nacht. Voetballen, pingpongen, muziek luisteren, chillen met vrienden. Heel gezellig!
Na een zeer korte (of geen!) nachtrust samen op zondagochtend een lekker ontbijtje gegeten met gebakken eieren. Tijd om de slaapvertrekken weer te ontruimen en alles te verzamelen, want de ouders kwamen eraan! De voetbalwedstrijdjes tegen de vaders stonden op het programma. De vaders maakten zich mentaal klaar om de strijd aan de gaan met hun zoons en dochters. En tja….eerlijkheid gebied te zeggen dat die vaders het zo slecht nog niet deden. Met de nodige hulpstukken en correctiemiddelen aan hun lijf presteerden ze toch boven verwachting! De E1 en de D1 wonnen de wedstrijd, de A1 speelde een gelijkspel en de D2 moest het onderspit delven. Toen was het tijd om het kamp af te sluiten. Met een dankwoordje richting iedereen die meegeholpen heeft dit kamp mogelijk te maken en het dankwoordje van de voorzitter aan de activiteitencommissie, werden ook aan deze teams de groene drinkflessen met clublogo uitgedeeld en ging iedereen op huis aan.
Namens de Activiteitencommissie van RKSV Odiliapeel nogmaals bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft, maar vooral aan onze Jeugdspelers! Super mooi dat jullie er allemaal waren! Heel graag tot volgend kamp!

  • IMG 0408
  • IMG 1513
  • IMG 1474