Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws » Volkel trekt aan langste eind in bekerwedstrijd

Volkel trekt aan langste eind in bekerwedstrijd

Geplaatst op 17/09/2017

Normaal gesproken zou dit voor Volkel een wedstrijd moeten zijn waarin het klasseverschil zou moeten leiden tot een bijbehorende uitslag. Uiteindelijk kon RKSV Odiliapeel Braks Groep de schade enigszins beperkt houden en konden zij het veld met opgeheven hoofd verlaten.

Odiliapeel begon vol goede moed aan deze wedstrijd en verweerde zich kranig. Volkel had weliswaar het betere veldspel maar Odiliapeel hield keurig stand gedurende de eerste 20 minuten. Toen brak Volkel de ban en scoorden ze binnen 10 minuten 3 doelpunten. Hiermee was de wedstrijd meteen gespeeld. Een 3-0 achterstand zou Odiliapeel normaal gesproken natuurlijk niet meer goed kunnen maken. Echter, de spelers uit Odiliapeel bleven hun uiterste best doen. Dat is een compliment aan hen. Ze lieten de kopjes allerminst hangen. Met deze 3-0 stand werd de rust bereikt.

De 2e helft begon op dezelfde wijze. Volkel had het betere veldspel en Odiliapeel verweerde zich dapper. In de 59e minuut scoorde Odiliapeel een mooi doelpunt. Luuk van de Pol schoot hard binnen na een mooi opgezette aanval. Het spelbeeld veranderde echter niet. Volkel bleef de bovenliggende partij. In de 73e minuut kreeg Luuk van de pol toch weer een opgelegde kans om de 3-2 binnen te schieten maar zijn schot miste precisie. Anders had het wellicht toch nog een spannend kwartiertje kunnen worden. Dat werd het niet. In de slotminuten verzuimde Volkel om de 4e treffer te maken en hiermee kwam er een uiteindelijke 3-1 uitslag op het scorebord. Volkel deed haar sportieve plicht en Odiliapeel kon toch met opgeheven hoofd het veld verlaten.