• Peka Kroef Trofee 2023 zaterdag 29 juli

  28 jun 2023
 • Op zaterdag 29 juli begint op sportpark de Smelen in Odiliapeel op traditionele wijze het nieuwe voetbalseizoen met de wedstrijd om de Peka Kroef trofee. Opnieuw zullen Udi’19/CSU en VV Gemert de strijd aangaan, de wedstrijd begint om 17.00 uur.

  Het jubileumjaar van de groen-witten ligt bij iedereen nog vers in het geheugen maar bij voetbalvereniging R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep kijkt men alweer vooruit naar het nieuwe seizoen. Volgens traditie wordt het seizoen geopend met de wedstrijd om de Peka Kroef Trofee. Al ruim 45 jaar is de wedstrijd, waarin Udi’19/CSU steeds aanwezig was, een begrip in de regio. Opnieuw zullen Udi’19/CSU en VV Gemert strijden om de felbegeerde bokaal. De wedstrijd trekt jaarlijks zo’n 500 bezoekers en meestal worden deze getrakteerd op een vermakelijke wedstrijd met meerdere doelpunten. Voor beide teams is de wedstrijd een graadmeter voor het nieuwe seizoen, Udi’19/CSU degradeerde en komt komend seizoen uit in de Vierde Divisie, VV Gemert speelt ook volgend seizoen weer in de Derde Divisie.

  R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep zelf komt volgend seizoen weer uit in de Vijfde Klasse, de periodetitel die het elftal haalde kon helaas net niet worden omgezet in promotie.

  Datum: Zaterdag 29 juli 2023
  Aanvang: 17.00 uur
  Entree: € 4,- (kinderen tot 12 jaar gratis / 65+ : € 2,-)
  Locatie: Sportpark de Smelen, Oudedijk 30a in Odiliapeel